Bo i Hjortsvang

Midt i Hjortsvang ligger Hjortsvang Forsamlingshus, der er rammen om mange af de aktiviteter, som beboerne i Hjortsvang sætter i værk. Forsamlingshuset lejes også ud til fester, foredrag, generalforsamlinger og meget andet.
 
Læs mere om Hjortsvang Forsamlingshus her.
 
Hjortsvang ligger naturskønt på den jyske højderyg lige midt i Jylland. Ca. 20 min. kørsel fra Horsens eller Vejle, ca. 50 min. fra Herning, ca. 30 min. fra Skanderborg, ca, 40. min fra Aarhus og ca. 1 time fra Odense og 5 min fra motorvejen ved Tørring.  Se kort og rutevejledning her.
 
Som ny tilflytter mærker man straks, at Hjortsvang er en meget aktiv landsby. Landsbyfællesskabet er i højsædet her og man bydes velkommen med en folder der fortæller om lokalsamfundet. Der er vedlagt en invitation til fællesspisning, hvor man træffer mange af sine nye naboer.
I udhængsskabet ved forsamlingshuset kan man orientere sig om arrangementer m.m.
 
Den månedlige fællesspisning er et godt socialt smøremiddel, og når man hilser på folk, får man i reglen udover navn, også at vide, hvor de bor, så hvis man har lyst, er der rig mulighed for at lære sine naboer at kende i en fart.
 
Har man brug for hjælp til et eller andet praktisk, er der altid nogen, som vil give en hånd med, har en maskine, der kan klare ærterne eller man kan deltage i en eller flere af de mange aktiviteter, som vi alle er med til at arrangere i løbet af året.
 
Webmaster Christina Kjøller